Skidor!

Jag klarade mig under 100 kalorier idag.

Nu ska jag iväg, ska följa med en kompis till sälen och åka skidor i en vecka. Jobbigt med mat, kommer inte kunna räkna kalorier på samma sätt eftersom hennes familj har all mat och så vidare. ABC dieten får läggas på hyllan tills jag kommer hem igen. Men jag bränner ju mycker kalorier i backen iallafall. Det är positivt! Och det ska ju bli kul som satan såklart. Finns inget bättre än bästa vänner <3

Vi hörs om en vecka igen. Puss på er!

Hatar, hatar, hatar.

Just nu är jag så trött på det här, allt. På ett prov vi hade idag som jag faktiskt hade pluggat på och kunde så kunde jag inte sluta tänka på mat. Jag tänkte på vad som händer om jag hetsar ikväll, var på kroppen det äckliga fettet sätter sig och på hur fet jag var. Provet gick rätt åt helvete bara för det.


Och förresten

Fick ju en komentar om att jag ska skriva mer om "dina tankar om ätandet och det du håller på med". Så det ska jag försöka bättra på. Anledningen till att jag skippat detta ligger undermedvetet, jag tycker det är jobbigt att skriva om det. Det är lättare för mig att skriva mat-dagbok och sådant som triggar mig själv än att ta upp mina ätstörningar.

Men som sagt, jag ska försöka bättra mig :)

Det var precis!

Målet idag var ju 400 kalorier och jag slutade på 396. Har ångest, det måste jag medge. Känner mig dålig som inte kunde klara längre ifrån. Men jag klarade iallafall, får tänka på det.

Var på bio idag med min mamma och det gjorde att jag var tvingad att äta något, annars hade hon blivt misstänksam. Men igår övertalade jag henne att äta fruktsallad istället för godis, chips eller popcorn eller något annat jävligt.

Frukost:
1 tallrik fil 83 kcal

Lunch:
1 knäckemacka 36 kcal

Fruktsallad:
0,5 äpple 32 kcal
0,5 apelsin 35 kcal
1 kiwi 37 kcal
ca 15 st vindruvor 76 kcal
2 skivor ananas 97(!) kcal

Äckliga jävla ananas, ska sluta med det nu. Alldeles för kaloririkt.

Yey!

Jag klarade 300 kalorier idag!

Frukost: 1 tallrik fil 83 kcal

Lunch: 1 knäckebröd 36 kcal

Middag: Sparrissoppa 104 kcal


223 kcal sammanlagt.
 
Jag har kommit fram till att min blogg är väldigt tråkig, känns som om jag bara skriver om samma saker hela tiden.. Om ni har lust kan ni ju skriva vad ni vill läsa mer om :)


304 kcal

Nu har jag ätit middag också, så tänkte skriva mat-dagboken för idag.

Frukost: En halv tallrik lättfil & en halv deciliter corn flakes 68 kcal
Mellanmål: En knäckemacka 36 kcal
Middag: En halv kyckling fajita ca 200 kcal (?)

Det betyder att totalen slutar på 304 kcal. Under 500 idag också alltså.

Genom helvetet

Nu har jag fått hem ett par böcker jag beställde för några veckor sedan, bland annat Genom helvetet av Tina Nordlund.

"Efter en stund bröt  psykologen tystnaden:
- Får jag fråga dig en sak?
- Jo.
- Vill du dö?

Tina Nordlund hade allt. Hon var Sveriges bästa fortbollsspelare, hon hade bra vänner, hon hade en pojkvän och ett känt ansikte. 2002 rämnade fasaden.Hon accepterade att hon drabbats av anorexi och slutade med fotboll, 25 år gammal.Hur ser helvetet ut inifrån? Vad är det som får en ung, framgångsrik, populär tjej att börja svälta sig själv och misshandla sig själv?"




















Rubrik?

Dagen har hittills gått bra, åt ju frukosten som sagt och när jag kom hem från skolan åt jag ett knäckebröd så nu är jag uppe i 105 kcal. Det betyder att jag har ungefär 400 kcal kvar enligt ABC. Och det passar ju bra eftersom maten innehåller äckliga 350 kcal. Jag fick inte laga mat själv. Mamma ville "träffa mig lite innan jag stack". Men jag vet att hon bara vill kolla mig. Gaaaah! Men jag får se det positivt, jag ligger under 500 kalorier och jag tror att det är ganska bra att hålla sig till de kalorier dieten anger även om det känns mycket. Det är ju själva poängen med den ;)

Yeah, life are left behind

Efter en timme med filskålen framför mig och Nomy på repeat i windows media player har jag nu ätit en halv tallrik fil och en halv decilier cornflakes (69 kcal). Det bästa med att börja så sent som jag gör idag är att man slipper lunchen i skolan eftersom jag börjar efter vi haft lunch. Så jag slipper de kalorierna iallafall.

Just nu sitter jag och funderar på ursäkter varför jag ska "äta" tidigare och "laga något själv".. Några tips!?

I want to be thin


Totalt 374 kcal

Nu har jag ätit middag också:
Lax 153 kcal
Mycket sallad 30 kcal

Det betyder att mat-intaget idag hamnade på sammanlagt 374 kcal. Och jag ska inte äta mer ikväll, detta betyder att jag hamnade under 500 kcal idag och det är ju bra.

Tv-tips

Idag på 3:an klockan 22.00
Sanningen bakom Size zero

För att undersöka farorna med dagens besatthet av bantning, underkastar sig TV-presentatören Louise Redknapp ett månadslångt experiment för att bli av med sina berömda kurvor och gå ner till storlek 32 (size zero). I processen får vi veta vad som krävs och vilka hälsorisker det innebär. Experimentet börjar med en tur till Bootcamp Barry, Hollywoods militärinspirerade diet- och fitnessguru. Louise påbörjar ett plågsamt diet- och träningsprogram, som noggrant följs upp av en nutritionist som belyser farorna och bieffekterna med den strikta dieten. Här får vi se intervjuer med olika människor som blivit påverkade av smaltrenden, och programmet avslöjar de riskabla effekter som extrem bantning har på kroppen.

191 kcal

Första dagen på abc-dieten idag, än så länge har det gått bra :)

Frukost: En halv tallrik fil, en knäckemacka 77 kcal
Lunch: En tallrik fil, en knäckemacka 114 kcal

Så änsålänge är jag uppe i 191 kcal vilket betyder att jag har en hel del kalorier till att äta men det känns äckligt att äta så mycket. Förhoppningsvis blir det iallafall under 500 kcal.



Fetto

Först och främst vill jag bara tacka för alla stöttande komentarer! De värmer sjukt mycket :)

Nu har jag kommit hem från tre dagar i bikini och det var de värsta dagarna på detta året, jag har aldrig känt mig så fet ful och äcklig på länge. Varje steg jag tog så bara dallrade ALLT. Och alla kunde se det. Fyfan. Spenderade alla dagar med att avundas alla andra med perfekta kroppar!

Nu jävlar är det diciplin som gäller!
Puss och kram
/A

Just kill me

Jag längtar inte tills imorgon!
Nu har vi ätit middag och ångesten är jävlig. Åt alldeles för mycket. Näst in till hets. Fan.


Panic

Jag kommer uppdatera väldigt dåligt de närmaste dagarna. Eller ja ännu sämre, har inte precis varit jätteduktig med bloggen nu heller! Iallafall så kommer jag hem på fredag kväll. Kanske blir något inlägg då, vem vet!

Dagen har gått hyfsat bra, dock är mina föräldrar på mig exakt hela tiden. Måste veta vad jag äter, när jag äter det och hur mycket jag äter. Det är så jävla jobbigt! Men jag fortsätter så gott det går, har inte kunnat väga mig idag och det ger mig en aning panik. Men så tänker jag på att jag inte kommer kunna väga mig på TRE dagar sen. TRE! vet ni hur jobbit det är? SJUKT jobbigt! Och sen ska jag visa mig i bikini i tre dagar också. DÖDA MIG. Usch nej kommer paniken igen.

Puss & kram
/ A

Träning

Nu är jag hemma från gymmet.

• Crosstrainer 30 min - 230 kcal
• Maskiner 30 min - 123 kcal
• Löpband 10 min - 105 kcal

SUMMA: -458 kcal


Ångest

Nu har ångesten börjat komma.. Ångesten för äventysbadet som jag skrev om för ett tag sen. Vi åker i övermorgon! Har redan panik, provade min bakini och jag såg ut som ett jävla fläskberg!

Blev inget gym igår, mådde inte bra. Hade ont i huvud och hals och mådde allmänt skit. Men idag ska jag dit. Om en timme kanske, och jag ska cykla dit och tillbaka också för lite extra träning.

Förvånad

För en gångs skull behövde jag inte hitta på någon ursäkt att inte äta. Dom lagade aldrig någon mat, dom var inte hungriga. Fine by me! Varför är det inte alltid så? Mitt humör steg lite iallafall och de där mackorna känns inte rikigt lika jobbiga nu :)

Allvarligt fel

Det måste seriöst vara något allvarligt fel på mig, jag åt precis två lingongrova till frukost (153 kcal) Hundrafemtiotre. Fyfan vad äcklig jag är. Vafan tänker jag med!? Det får nog bli en runda till gymmet idag också.

Träning

Idag blev det ungefär 1,5 timme på gymmet.

• Crosstrainer 30 min  -249 kcal
Löpband 15 min -149 kcal
Maskiner 30 min -123 kcal

SUMMA: - 521 kcal

Apelsin - 70 kcal

Jag skrev ju att lunchen skulle bestå av en apelsin och en kiwi. Nu när jag kom underfund med att en apelsin innehåller 70 kcal ångrade jag mig genast. Jag får nöja mig med en kiwi på 37 kcal.

Ja det var väl mest det jag skulle skriva, har inte hänt så mycket sen sist jag uppdaterade;)

14:e februari

Gårdagen gick tyvärr inte så bra, åkte till en kompis på kvällen där det bjöds på godis och chips. Åt några godisbitar och desto mer chips. Detta ledde till en väldigt dålig sömn eftersom ångesten tryckte på som fan. Men jag ska träna idag iallafall och änsålänge har jag ätit något alls. Bara druckit en kopp te.

Idag är det förövrigt alla hjärtans dag, årets ensamaste dag för en del av oss. Min present av familjen var en resa till ett äventyrsbad med dom i några dagar. Det betyder några dagar i bikini. Det betyder ångest i några dagar.
-Skjut mig.

Lunchen idag blir en apelsin och en kiwi tror jag. Ska jobba om en timme ungefär och sen jävlar i ska det brännas kalorier. Skriver säkert senare ikväll.

Puss&kram
/A


Äckligt

Nu känner jag matlukten upp på övervåningen och jag blir sjukt äcklad. Känns som om jag skulle kunna spy när som helst, av bara lukten.

Var nere och kikade lite på spisen för att få en liten glimt av vad som ska serveras: nötstek(?) och stekt potatis. Jissus vad mycket kalorier det innehåller. Jag vill inte äta alls. Men äter jag inte blir de misstänksamma. Damn vad jag hatar det här.

Ps. Såg att statistiken ökat. Kul! :)

Puss&kram
/A


13:e februari

Designen är klar och nu känns det som om jag kan komma igång med bloggandet på allvar. Antagligen är ni inte så många som läser just nu, men om ni har lust kan ni ju få skriva vad ni vill läsa om!

Jag har inte så mycket att skriva idag faktiskt.. Maten har gått bra, har bara ätit ett knäckebröd och lite filmjölk. Änsålänge. Eftersom jag bor hemma tvingas jag ju äta middag med familjen. Så jag får se vad som bjuds. Men jag ska äta så lite som möjligt och smuggla bort så mycket som möjligt.

Förövrigt har jag cp träningsvärk i rumpa/baksida lår, och det finns ingen härligare känsla. Då vet man att man verkligen fått ut någonting av träningen.

Puss&kram
/A


Jävla error

Gud vad jag stör mig på felmeddelandena som alltid kommer upp på blogg.se! Kunde varken fixa designen eller uppdatera under hela kvällen igår. Men nu är jag här, så designen ska jag fixa med nu! :)

Puss&kram
/A

Snart tillbaka

Dålig uppdatering idag, men det beror på att jag jobbade direkt efter skolan. Hade tänkt pilla lite med en ny header hade jag tänkt, och få bukt med den här sjukt tråkiga designen.

Skiver mer jag fixat det!
Puss&kram
/A


En bra morgon

Idag när jag vaknade vägde jag mig och förvånande nog stod vågen på 57,2 kg. Jag som trodde den skulle vara på ungefär 58 kg.. Om inte mer! Men en glad överraskning iallafall. Även om det är en lång väg kvar.

Den andra bra saken är att jag kommer i mina gamla jeans som innan varit för små :) Allt detta får mig att vilja kämpa ännu hårdare! Hihi.

Middagen idag kommer bestå av en soppa på ca 100 kcal från Nutrilett. Resten av matintaget får ni ikväll.

Puss&kram
/ A


En ny blogg

Först och främst vill jag bara påpeka att den tråkiga designen/headern bara är tillfällig. Har inte photoshop på den här datorn så jag fick göra den i paint. Och ja, resultatet blir ju inte det bästa där.

Jag bloggade här på blogg.se innan också, men jag behövde en nystart så jag skapade den här bloggen istället. Jag borde kanske också nämna att jag lider av en ätstörning, exakt vad för ätstörning vet jag inte själv. Har inte fått någon diagnos eller så. Iallafall så är denna bloggen mest för min egen skull, för att kunna skriva av mig och peppa mig själv och sådär.

Jag var jättenära mitt första delmål (55 kg) ett tag men en vän drog mig ur skiten för en kort stund och nu har jag gått upp i vikt igen. Exakt vikt vet jag inte eftersom jag inte kunnat väga mig idag, men antar att jag ligger på 58 kg eller nåt liknande. Iallafall så gick det några veckor där jag kände mig nöjd och ville bara komma ifrån all kaloriräkning, överdriven träning, lögner och spya. Nu är jag tillbaka igen. Jag ska gå ner i vikt och ska nå mitt mål.

Sist vill jag säga att jag är anonym då ingen annan i min ogivning vet om mina tankar. Bild på mig kan jag inte lova någonting om. Kanske när jag känner mig stark och modig nog.

Puss&kram
/ A


RSS 2.0